Flowers by Geo | Despre mine
19173
page-template-default,page,page-id-19173,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.4.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Geo Tudosescu

Am început această afacere din dragoste pentru flori, pentru natura, pentru oameni. Am urmat o carieră în contabilitate timp de 20 de ani, dar mi-am dat seama treptat că acea meserie nu mă împlinește, că nu-mi oferă nicio bucurie, că toate hârtiile și rapoartele pe care le făceam erau inutile.

Astfel m-am decis să urmez cursul de ikebana (arta japoneză a aranjării florilor) și design floral european, apoi am continuat să practic și să învăț non-stop, pentru că designul floral este un domeniu fascinant, tot timpul se creează noi tehnici și trebuie sa fii la curent cu ele.

După câțiva ani de îmbinare a jobului de contabil cu cel de florist, am avut oportunitatea să plec în Statele Unite, unde mi-am continuat studiile în domeniu și unde am învățat enorm de mult.

Acolo unde înfloresc florile, există încă speranță.

Am avut parte de nunti și evenimente speciale în marile hoteluri și locații de banchete din Chicago și suburbii, întotdeauna am oferit tot ce am putut mai bun, eu și echipa care m-a ajutat. A fost o mare onoare și plăcere să particip la atâtea nunti, fiecare unică în felul ei.

Sunt profund recunoscătoare pentru toată experiența căpătată în America. După 4 ani am decis să revin în țară, pentru că am nevoie de natura și vibrația locului în care m-am născut, pentru că familia și prietenii mei se află în țară și succesul nu are savoare dacă-l trăiești de unul singur.

Aranjamentele pe care le creez sunt unice, de fiecare dată încerc să oglindesc emoțiile, sentimentele celui care le oferă și de asemenea fericirea persoanei care le primește. Îmi place să aduc zâmbetul pe chipul oamenilor.